مطالبی پیرامون کنترل درب های آپارتمان

تو این وبلاگ قصد داریم راه های برقی کردن درب ضدسرقت و چوبی رو بررسی کنیم

مطالبی پیرامون کنترل درب های آپارتمان

تو این وبلاگ قصد داریم راه های برقی کردن درب ضدسرقت و چوبی رو بررسی کنیم

  • ۰
  • ۰

ترانزیستور

ترانزیستور یکی از مهمترین قطعات در الکترونیک است و برای تقویت یا قطع یا قطع ارتباط سیگنالها استفاده می شود. ترانزیستور وسیله ای با حالت جامد است که از مواد نیمه هادی مانند سیلیکون و ژرمانیم ساخته شده است. ترانزیستور اتصالات نوع N و P را در ساختار خود دارد.

ترانزیستورها به دو دسته کلی تقسیم می شوند: اتصال دو قطبی (BJT) و ترانزیستورهای اثر میدان (FET). کاربرد جریان در BJT و ولتاژ موجود در FET بین ورودی به ترمینال مشترک ، باعث افزایش رسانایی بین خروجی و ترمینال مشترک و در نتیجه شدت جریان بین آنها می شود. مشخصات ترانزیستورها بستگی به نوع آنها دارد. ظاهر ترانزیستورها با توجه به قدرت و فراوانی کارکرد آنها متفاوت است.

مدارهای آنالوگ از تقویت کننده ها برای تقویت آمپلی فایرها (تقویت سیگنال هایی مانند صدا ، امواج رادیویی و غیره) و همچنین منبع تغذیه ثابت خطی و غیر خطی (منبع تغذیه سوئیچینگ) استفاده می کنند. در مدارهای دیجیتال از ترانزیستورها به عنوان سوئیچ های الکترونیکی استفاده می شود ، اگرچه به ندرت به عنوان یک جزء جداگانه بلکه به عنوان یک مدار مداوم در مدارهای مجتمع مورد استفاده قرار می گیرند. مدارهای دیجیتالی شامل دروازه های منطقی ، حافظه دسترسی تصادفی (RAM) ، پردازنده ها و پردازنده های سیگنال دیجیتال (DSP) هستند.

ترانزیستور BJT دارای سه پایه است: پایه (پایه) ، جمع کننده یا جمع کننده (جمع کننده) و emitter (emitter emitter).

ساختمان ترانزیستور اتصال دهنده دو قطبی

ترانزیستورهای اتصال دو قطبی BJT از اتصال بلوری هادی سه لایه تشکیل شده است. لایه میانی پایه نامیده می شود و دو لایه جانبی ، یکی امیتر و دیگری جمع کننده نام دارد. نوع کریستال پایه با نوع کریستالهای قابل انتشار و جذب متفاوت است. میزان ناخالصی امیتر معمولاً بالاتر از دو لایه دیگر است ، همچنین عرض لایه پایه کمتر است و لایه جمع کننده از لایه های دیگر پهن تر است. [2]

در یک ترانزیستور دو قطبی ، لایه امیترر بیشترین تعداد عفونت را دارد. الکترون ها از امیتر به لایه جمع کننده فرستاده می شوند که کمتر نجس است. [3]

اهمیت ترانزیستور

ترانزیستور یکی از بزرگترین اختراعات در تاریخ مدرن به حساب می آید و در کنار چاپ ، خودرو ، ارتباطات الکترونیکی و برقی از اهمیت برخوردار است. ترانزیستور یک جزء فعال اصلی الکترونیک مدرن است. اهمیت ترانزیستورها در جامعه امروز به ظرفیت تولید انبوه آن بستگی دارد ، که از یک فرآیند ساخت کاملاً خودکار استفاده می کند که در آن هزینه هر ترانزیستور بسیار پایین است. اگرچه هنوز هم از ترانزیستور به طور جداگانه استفاده می شود ، اما آنها معمولاً در مدارهای یکپارچه ساخته می شوند (بیشتر از قطعات تراشه های IC ، و همچنین میکروچیپ ها یا به سادگی تراشه ها) با دیودها ، مقاومت ها ، خازن ها و سایر قطعات الکترونیکی برای ساخت یک مدار کامل. محصولات الکترونیکی استفاده می شود. به عنوان مثال ، دروازه منطق حدود بیست ترانزیستور یا پردازنده ریزپردازنده ساخته شده در سال 2006 از بیش از 7.1 میلیون ترانزیستور MOSFET ساخته شده است.

کم هزینه ، انعطاف پذیری و قابلیت اطمینان ترانزیستور را متنوع می کند. مدارهای ترانزیستور جایگزین دستگاه های کنترل شده مناسب برای دستگاه ها و ماشین ها شده اند. استفاده از میکروکنترلر استاندارد و نوشتن یک برنامه کامپیوتری که عملیات کنترل را انجام می دهد معمولاً ارزانتر و کارآمدتر از طراحی مکانیکی معادل آن است. ، طبقه بندی و پردازش اطلاعات دیجیتال. در نتیجه ، در حال حاضر بسیاری از رسانه ها به دیجیتال تبدیل می شوند و پس از پردازش رایانه ، در قالب های آنالوگ در اختیار کاربر قرار می گیرند. تلویزیون ، رادیو و روزنامه ها بیشترین تأثیر را از این انقلاب دیجیتال دارند.

مزایای استفاده از ترانزیستور در لامپ های خلاء [ویرایش]

قبل از گسترش ترانزیستورها ، لوله های خلاء اصلی ترین اجزای فعال تجهیزات الکترونیکی بودند. مهمترین مزایایی که ترانزیستورها را قادر به جایگزینی لامپهای خلاء در اکثر برنامه ها می کند:

• اندازه بسیار کوچکتر است

• تولید کاملاً اتوماتیک

• هزینه کمتر (تولید انبوه)

• ولتاژ پایین تر کار کند (اما لامپ های خلاء ولتاژ بالاتر می توانند کار کنند)

• عدم نیاز به گرمایش اولیه (بیشتر لامپ های خلاء برای کارکرد مناسب 10 تا 60 ثانیه نیاز دارند)

• تلفات کمتری (توان حرارتی ، ولتاژ اشباع بسیار کم)

• قابلیت اطمینان بالاتری و سختی بدنی بالاتر (اگرچه لامپهای خلاء از نظر الکتریکی نیز مقاوم تر هستند. همچنین لامپهای پالس الکترومغناطیسی لامپ هسته ای (NEMP) و تخلیه الکترواستاتیک (ESD)) مقاوم تر هستند.

• عمر بسیار طولانی تر (قطب منفی لامپ خلاء سرانجام ناپدید می شود و خلاء آن نیز از بین می رود)

• تهیه دستگاه های مکمل (تولید مدار مکمل متقارن احتمالی: لامپ خلاء قطبی معادل نوع مثبت BJT و نوع مثبت FET موجود نیست)

• امکان کنترل جریانهای زیاد (ترانزیستورهای قدرت موجود برای کنترل صدها آمپر یا بالاتر ، لامپهای خلاء برای کنترل حتی یک آمپلی فایر بسیار بزرگ و هزینه برند)

• میکروفون بسیار کمتری (لرزش می تواند روی ویژگی های لامپ خلاء تأثیر بگذارد).

  • ۹۹/۰۴/۰۸
  • بهمن ذاکری

ترانزیستور

نظرات (۱)

خیلی مطالب جالبی بود

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی